Boomblebeat, Non Mesure a Buď ZUŠ ve filmu

(Boomblebeat, Non Mesure a Buď ZUŠ ve filmu)
Boomblebeat, Non Mesure a Buď ZUŠ ve filmu

Informace o akci a jejím konání

Hudební a taneční soubory Základní umělecké školy Vl. Ambrose Prostějov představují veřejnosti svou audiovizuální práci za uplynulý školní rok. V sérii videoklipů se na velkém plátně představí část z produkce, kterou lze zhlédnout i na školním kanálu youtube, avšak více než polovina z téměř hodinového programu bude uvedena ve světové premiéře.

Buď ZUŠ

Buď ZUŠ je tanečním souborem, kde vznikají originální autorské choreografie inspirované pečlivě voleným hudebním doprovodem. Vidět jak tančíme, znamená slyšet, jak mluví naše srdce.

Non Mesure

Kytarový soubor Non Mesure se převážně zaměřuje na interpretaci barokní a renesanční hudby. Zvukově žádoucí barevnosti dosahuje díky užití různých typů kytar, ale nebrání se ani kooperaci s jinými hudebními nástroji, například s cembalem.

Boomblebeat

Je to pták? Je to letadlo? Ne, je to Boomblebeat! Soubor populární hudby vytváří coververze světových písní ve věrných, přesto odvážných aranžmá. Tento hudební kolektiv má v oblibě obsazovat historické památky města a přeměňovat je v nahrávací studio.

Délka akce: 60 minut
Rok výroby: 2023
Země původu: Česká republika
Žánr: hudební

Datum lokální premiéry: 17. červen 2023

Galerie