Volejte náčelníkovi Danu Přibáňovi | Moje kino LIVE

(Volejte náčelníkovi Danu Přibáňovi)
Volejte náčelníkovi Danu Přibáňovi | Moje kino LIVE

Informace o akci a jejím konání

Moje kino LIVE:

Vítáme vás v našem kině u vás doma. Protože vás chceme potkávat a dělat dál společně to, co nás baví, vymysleli v Aerofilms pro všechny kinofily Moje kino LIVE, kde budeme všichni spolu doma v kině.

Jak to funguje? Vstupenku do virtuálního sálu si koupíte stejným způsobem, jako byste si kupovali lístek do kina. Prodej lístků končí vždy půl hodiny před začátkem představení, kdy vám také na e-mail zašleme odkaz na stream.

V online kině platí tato pravidla: Nasát atmosféru našeho kina můžete už 30 minut před začátkem představení. Díky tomu si můžete naplno užít chat před filmem. Film začíná přesně. Po filmu můžete ještě probrat dojmy a filmové zážitky. Kdo nechce, chat používat nemusí, lze ho i vypnout.

Našimi projekcemi se budeme snažit navodit atmosféru kinosálu se vším, co k němu patří. Čekají vás úvody, reakce diváků, společnost přátel, a zároveň můžete podpořit své oblíbené kino v nelehké době. Hezky se oblečte, těšíme se na vás!

SYNOPSE AKCE:

Filmové příhody Žlutého cirkusu na plátně jsou jedna věc, ale co zůstává ještě neobjevené, tajné a šokující? Jaké jsou Danovy zážitky na celý život a jaké historky vypráví jen kamarádům u piva? Zeptejte se náčelníka na cokoliv, protože 15. ledna dorazí Dan Přibáň rovnou k vám domů. V online talk show ho vyzpovídá moderátor a cestovatel Petr Horký, který toho na Dana jako jeho dlouholetý kamarád spoustu ví. Připravte si otázky předem a ptejte se na online chatu a prodlužte si život hodinou a půl plnou zábavy. Navíc Dan i Petr svůj honorář věnují na kampaň Nejen nohy v teple, jejíž misí je lidem bez domova opatřit boty a ponožky i zimní oblečení, které jim pomůže přečkat zimu.

Délka akce: 90 minut
Rok výroby: 2020
Země původu: Česká republika
Datum lokální premiéry: 15. leden 2021

Galerie