Malé oči: Živý dabing s herci k filmu Ovečka Shaun | Moje kino LIVE

(Shaun the Sheep Movie: Farmageddon)
Malé oči: Živý dabing s herci k filmu Ovečka Shaun | Moje kino LIVE

Informace o akci a jejím konání

Moje kino LIVE:

Vítáme vás v našem kině u vás doma. Protože vás chceme potkávat a dělat dál společně to, co nás baví, vymysleli v Aerofilms pro všechny kinofily Moje kino LIVE, kde budeme všichni spolu doma v kině.

Jak to funguje? Vstupenku do virtuálního sálu si koupíte stejným způsobem, jako byste si kupovali lístek do kina. Prodej lístků končí vždy půl hodiny před začátkem představení, kdy vám také na e-mail zašleme odkaz na stream.

V online kině platí tato pravidla: Nasát atmosféru našeho kina můžete už 30 minut před začátkem představení. Díky tomu si můžete naplno užít chat před filmem. Film začíná přesně. Po filmu můžete ještě probrat dojmy a filmové zážitky. Kdo nechce, chat používat nemusí, lze ho i vypnout.

Našimi projekcemi se budeme snažit navodit atmosféru kinosálu se vším, co k němu patří. Čekají vás úvody, reakce diváků, společnost přátel, a zároveň můžete podpořit své oblíbené kino v nelehké době. Hezky se oblečte, těšíme se na vás!

FESTIVAL MALÉ OČI:

Sedmý ročník oblíbeného rodinného festivalu Malé oči se uskuteční letos online a to od 14. do 18. prosince. Z pohodlí vašich domovů se sejdete s kamarády ve virtuálním kině Moje kino LIVE a na filmotéce Aerovod.cz. Pořadatelé si na adventní dny připravili hravý filmový a doprovodný program na téma „Cesta je cíl“, který vás přenese do dálek, vesmíru i pohádkové říše. Více o festivalu se dozvíte zde.

SYNOPSE AKCE:

Blízké setkání třetího druhu s nejoblíbenějším ovčím stádem ve zbrusu novém filmovém dobrodružství Ovečka Shaun ve filmu: Farmaggedon doplní herci hravým dabingem naživo!

Podivná světla nad klidným městečkem Mossingham oznamují příchod záhadného návštěvníka ze vzdálené galaxie... zatím co na nedaleké farmě Mossy Bottom Ovečka Shaun nic netuší, protože má plné ruce práce s geniálními nápady, jak si vystřelit z farmáře a rozčílit Bitzera. Brzy však jedna rošťácká mimozemšťanka poblíž farmy havaruje. Shaun se rychle chopí nové příležitosti a vyráží na intergalatickou misi na záchranu malé návštěvnice před ďábelskou vládní organizací, která se jí snaží chytit a zneužít pro své nekalé cíle. Podaří se Shaunovi a jeho stádu odvrátit Farmageddon na farmě Mossy Bottom? Držte si klobouky, vydáváme se na vzrušující, dojemné sci-fi dobrodružství z Mossy Bottom Farm až do hlubokého vesmíru. Cesta tam vede skrz automyčku!

Délka akce: 87 minut
Rok výroby: 2019
Země původu: USA, Francie, Velká Británie
Žánr: rodinný, animovaný, komedie, dobrodružný

Datum lokální premiéry: 16. prosinec 2020