Love | Moje kino LIVE

(Love)
Love | Moje kino LIVE

Informace o akci a jejím konání

Moje kino LIVE:

Vítáme vás v našem kině u vás doma. Protože vás chceme potkávat a dělat dál společně to, co nás baví, vymysleli v Aerofilms pro všechny kinofily Moje kino LIVE, kde budeme všichni spolu doma v kině.

Jak to funguje? Vyberte si, kolik za vstupenku na daný film můžete utratit (z různých cenových kategorií můžete vybírat po rozkliknutí položky "uplatnit slevu"). Kupte si ji, jako byste si kupovali lístek do kina. Prodej lístků končí vždy půl hodiny před začátkem představení, kdy vám také na e-mail zašleme odkaz na stream.

V online kině platí tato pravidla: Nasát atmosféru našeho kina můžete už 30 minut před začátkem představení. Díky tomu si můžete naplno užít chat před filmem. Film začíná přesně. Po filmu můžete ještě probrat dojmy a filmové zážitky. Kdo nechce, chat používat nemusí, lze ho i vypnout.

Našimi projekcemi se budeme snažit navodit atmosféru kinosálu se vším, co k němu patří. Čekají vás úvody, reakce diváků, společnost přátel, a zároveň můžete podpořit své oblíbené kino v nelehké době. Hezky se oblečte, těšíme se na vás!

SYNOPSE FILMU:

LÁSKA stojí mimo dobro a zlo. LÁSKA je genetická potřeba. LÁSKA je změněný stav vědomí. LÁSKA je tvrdá droga. LÁSKA je duševní choroba. LÁSKA je mocenská hra. LÁSKA přesahuje lidské já. LÁSKA je oslepující světlo. LÁSKA je sperma, tekutiny a slzy. LÁSKA je vzrušující příběh o chlapci, dívce a DALŠÍ DÍVCE.

"Génius a provokatér Gaspar Noé, plus věčné téma lásky a explicitně ztvárněné sexuální scény, rovná se výbušný materiál. To bylo zřejmé už od oznámení projektu LOVE. Netušili jsme ale, jak citlivým způsobem Noé ke snímku přistoupí. Kdo by čekal drsné scény, bude překvapen mírou něhy, melancholie, ale i sebeironie a humoru. Dlouhé, otevřeně zobrazené sexuální pasáže boří obvyklé pravidlo, že sex ve filmu buď není pořádně vidět, nebo působí vulgárně. Tady neplatí ani jedno a tahle studie vývoje jednoho vztahu divákům připomene, že milovat je nejvíc naplňující, ale i nejvíc zničující." - Jan Noháč, Aerofilms

Délka akce: 130 minut
Rok výroby: 2015
Země původu: Francie
Žánr: erotický, drama

Datum lokální premiéry: 17. září 2015

Režie

  • Gaspar Noé

Scénář

  • Gaspar Noé

Kamera

  • Benoît Debie

Hrají

  • Aomi Muyock
  • Karl Glusman,
  • Klara Kristin
  • Gaspar Noé