‹! -- Google tag (gtag-js) --› «script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-7KYJM1DSFX">

Co zažiješ ve Vietnamu?

(Co zažiješ ve Vietnamu?)
Co zažiješ ve Vietnamu?

Informace o akci a jejím konání

Přijď si poslechnout, co vše zažiješ za 24 dní ve Vietnamu. Vyrazil jsem pouze s krosnou a kámošem. Naprosto na blind. Bez předchozí zkušenosti jsme urazili 400 km na skůtru po Ha Giang Extreme North Motorbike Loop. Navštívili největší města. Ochutnali spoustu jídel. Nechali se oškubat vychytralími prodejci. Omylem jsme okradli lotyšské turisty. Užij si netradiční cestovatelské vyprávění o cestě do Vietnamu, kterou můžeš prožít i ty.

Dozvíš se:

1) Užitečné rady a na co vše si dát pozor.

2) Kde jsme zažili pravý Vietnam?

3) Proč bych do Vietnamu už podruhé nejel...

4) .... a proč ano? :-))

Vstupné je 100 Kč. Veškerý výtěžek bude darován konkrétní osobě s handicapem z Prostějova, jejíž příběh zveřejníme již brzy. Neváhejte navštívit přednášku. Vedle spousty zážitků si domů odnesete i skvělý pocit u srdce.

100 % z ceny vstupného bude darováno dvouleté Sofince z Prostějova, která onemocněla časným epileptickým syndromem. Závažné onemocnění výrazně limituje život celé rodině. Sofinka má až 50 záchvatů denně, nezvedá hlavičku, nehraje si. Přijďte si užít inspirativní cestovatelský stand-up a udělejte dobrý skutek.

P. S.: Pokud se nemůžete přednášky zúčastnit a chcete rodinu podpořit, tak můžete přispět na transparentní účet 77667700/0600 s variabilním symbolem 99993. Děkujeme.

O cestovateli:

Peter Chalupianský je mladý cestovatel a filantrop. Je mu teprve 28 let a již dokázal získat přes 2 000 000 Kč pro desítky lidí s handicapem. Vydal populární knížku Odposlechnuto v Praze, odeslal přes 1 000 ručně psaných pohlednic a uspořádal téměř 90 cestovatelských stand-upů po celé České republice.

Délka akce: 90 minut
Země původu: Česká republika
Žánr: digitální diashow

Galerie

Moderátor

  • Peter Chalupianský