Pat a Mat: Kutilské trampoty | #vašekino

(Pat a Mat: Kutilské trampoty)
Pat a Mat: Kutilské trampoty | #vašekino

Informace o akci a jejím konání

#vašekino:

V tomto virtuálním kině fungujeme tak, že na webu www.vasekino.cz vyberete z nabídky kin to naše, Metro 70, a zadáte číslo vstupenky, které vám přijde emailem po zaplacení (nezoufejte, pokud bude odezva trochu delší).

Číslo vstupenky je to, které uvidíte pod čárovým kódem.

Přístup do virtuálního sálu je půl hodiny před projekcí. Přijďte ale prosím včas, ať nemáme fronty. Znáte to, pak se zhasne a vy nemůžete potmě najít svoje místo. Stoupnete někomu na nohu, jinému vysypete popcorn… Ale pozor, hrajeme přesně v celou!

Hlavně si ale nezapomeňte připravit občerstvení, film hrajeme bez přestávek, tak ať nezůstanete na suchu.

SYNOPSE FILMU:

A je to opět tady! Pat a Mat přicházejí ve zcela nových Kutilských trampotách! Série příběhů, která vyvolá úsměv na tvářích dětí i dospělých. Jakou lest vymyslí na zloděje, který jim krade jablka ze stromu? Mýt auto hadicí? To není nic pro Pata a Mata! Raději si postaví automyčku. Pro prázdný žaludek jsou palačinky velká dobrota, ale to otáčení na pánvi? To je pro kutily zbytečná námaha a zároveň ta správná výzva. Stejně jako výroba domácího moštu a křupavého popcornu. A co teprve, když si z dronů vyrobí nový létající stroj. A nebyli by to staří známí „ajeťáci", kdyby si nechtěli zvelebit domov. Pár nových poliček nebo přestavba kuchyně jsou věci, do kterých se rádi pustí s vervou a chutí. Pro naše dva kutily není žádná komplikace překážkou a žádná výzva dostatečně velká. Pat a Mat přinášejí další sérii nápadů, katastrof a originálních řešení. Doma to raději nezkoušejte!

Délka akce: 63 minut
Rok výroby: 2019
Země původu: Česká republika
Žánr: animovaný

Datum lokální premiéry: 5. prosinec 2019

Režie

  • Marek Beneš

Scénář

  • Štěpán Gajdoš