Mrňouskové 2: Daleko od domova | #vašekino

(Minuscule - Les Mandibules du Bout du Monde)
Mrňouskové 2: Daleko od domova | #vašekino

Informace o akci a jejím konání

#vašekino:

V tomto virtuálním kině fungujeme tak, že na webu www.vasekino.cz vyberete z nabídky kin to naše, Metro 70, a zadáte číslo vstupenky, které vám přijde emailem po zaplacení (nezoufejte, pokud bude odezva trochu delší).

Číslo vstupenky je to, které uvidíte pod čárovým kódem.

Přístup do virtuálního sálu je půl hodiny před projekcí. Přijďte ale prosím včas, ať nemáme fronty. Znáte to, pak se zhasne a vy nemůžete potmě najít svoje místo. Stoupnete někomu na nohu, jinému vysypete popcorn… Ale pozor, hrajeme přesně v celou!

Hlavně si ale nezapomeňte připravit občerstvení, film hrajeme bez přestávek, tak ať nezůstanete na suchu.

SYNOPSE FILMU:

S příchodem prvních sněhových vloček do údolí je nejvyšší čas začít shromažďovat zásoby na zimu. Jenže během této rutinní operace dojde ke katastrofě. Malá beruška nešťastnou náhodou zapadne do balíku, který je odeslán do Karibiku! Ocitá se v novém, nádherném prostředí, které ale skrývá mnohé nástrahy. Pro její rodiče tak existuje pouze jedna cesta: dát dohromady starou partu! A tak beruška, mravenec a pavouk znovu spojí své síly a vydávají se na záchrannou výpravu na druhou stranu zeměkoule. Čeká je nový svět, nová setkání, ale i nová nebezpečí. A čas neúprosně běží…

Délka akce: 92 minut
Rok výroby: 2018
Země původu: Francie
Žánr: rodinný, animovaný, komedie, dobrodružný

Datum lokální premiéry: 18. duben 2019

Režie

  • Héléne Giraud
  • Thomas Szabo