‹! -- Google tag (gtag-js) --› «script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-7KYJM1DSFX">

Caravaggio – duše a krev | Moje kino LIVE

(Caravaggio - L'anima e il sangue)
Caravaggio – duše a krev | Moje kino LIVE

Informace o akci a jejím konání

Moje kino LIVE:

Vítáme vás v našem kině u vás doma. Protože vás chceme potkávat a dělat dál společně to, co nás baví, vymysleli v Aerofilms pro všechny kinofily Moje kino LIVE, kde budeme všichni spolu doma v kině.

Jak to funguje? Vyberte si, kolik za vstupenku na daný film můžete utratit (z různých cenových kategorií můžete vybírat po rozkliknutí položky "uplatnit slevu"). Kupte si ji, jako byste si kupovali lístek do kina. Prodej lístků končí vždy půl hodiny před začátkem představení, kdy vám také na e-mail zašleme odkaz na stream.

V online kině platí tato pravidla: Nasát atmosféru našeho kina můžete už 30 minut před začátkem představení. Díky tomu si můžete naplno užít chat před filmem. Film začíná přesně. Po filmu můžete ještě probrat dojmy a filmové zážitky. Kdo nechce, chat používat nemusí, lze ho i vypnout.

Našimi projekcemi se budeme snažit navodit atmosféru kinosálu se vším, co k němu patří. Čekají vás úvody, reakce diváků, společnost přátel, a zároveň můžete podpořit své oblíbené kino v nelehké době. Hezky se oblečte, těšíme se na vás!

SYNOPSE FILMU:

Život Michelangela Merisiho, který si podmanil umělecký svět pod jménem Caravaggio, má všechny charakteristiky poutavého příběhu. Nechybí v něm vražda, vypjaté emoce ani nezměrná krása. Intenzivní dokumentární film nabízí v dokonalé obrazové kvalitě jedinečnou příležitost prohlédnout si zblízka svůdný půvab jeho slavných obrazů. Dostal jméno vynikajícího florentinského umělce a jednoho z archandělů. Jeho talent mu předurčil úspěch, věčný souboj s vnitřními démony mu však nedovolil si ho užívat příliš dlouho. Jeho cesta z Milána na Maltu není výpovědí pouze o čtyřicítce obrazů, ale také o Caravaggiově ustavičném hledání svobody a sebe sama uvnitř své tvorby. Mistr světla a temnoty dostává v italském snímku hlas britského herce Jasona Flemynga (Sbal prachy a vypadni, Podfu(c)k) a jeho podvědomí originální hudební podobu od Mattea Curralloa. Špičkové obrazové zpracování nabízí jedinečnou příležitost prohlédnout si zblízka svůdný půvab Caravaggiových obrazů, ocenit jeho typické kontrastní linie a poznat v obličejích jeho biblických postav známé tváře lehkých žen a žebráků.

Délka akce: 90 minut
Rok výroby: 2018
Země původu: Itálie
Žánr: dokument

Datum lokální premiéry: 29. listopad 2020

Režie

  • Jesus Garces Lambert

Scénář

  • Laura Allievi

Hrají

  • Marigliano Emanuele
  • Jason Flemyng

Producent

  • Francesco Invernizzi