‹! -- Google tag (gtag-js) --› «script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-7KYJM1DSFX">

Underground Comedy Club

(Underground Comedy Club)
Underground Comedy Club

Kliknutím na datum nebo čas zobrazíte podrobnosti představení
Pátek, 19. 4. - 21:00 Koupit
Název: Underground Comedy Club | KINOKAFE
  Přístupnost od 15 let
Cena: 280,00 Kč
Místo: Kino METRO 70 Prostějov
Školní 3694/1
796 01 Prostějov
Zobrazit na mapě

Náš stand-up znáte z Comedy Clubu, znáte nás z našeho pořadu na Stream.cz a teď jedeme za vámi! Podstrojíme vám pořádnou porci našeho humoru, co je občas jemný jak dětská prdýlka, jindy nabroušený jako břitva v Barber Shopu. Ultimátní dvouhodinová stand-up show plná humoru, který vás nenechá v klidu. Témata, o kterých se nemluví. Bude to zase stand-up vostrý, chvílemi sprostý a mládeži do 15-ti let nepřístupný.

Vystoupí:

TOMÁŠ PLHOŇ

Produkt Českých Budějovic, kde dle jeho slov všechno chutná jako Budvar. Možná proto je tak zahořklý. Nicméně rozhodl se toho využít nejlepším možným způsobem a začal kariéru ve standupu, kde může z pódia řvát na lidi bez toho, aby se o něj zajímala policie.

MARTIN FILIPPI

Má italské příjmení, německý účes ale je Čech jako poleno. Má rád slovní hříčky, kvůli kterým se v jeho vystoupení moc pravdivých věcí nevyskytuje. Mluví o životě, ale ne o svém. O úspěchu, ale ne o svém. O vlasech... O to divnější to pak je, když se něco soukromého rozhodne zařadit. Doufá, že je vtipnější, než umělá inteligence.

LUCIE MACHÁČKOVÁ

Bláznivá blondýna, která nejčastěji mluví o lásce, vztazích a sexu a dalších věcech, které zná z doslechu. Neumí vařit, zato umí jíst. Holka od rány (pod pás), jejíž život je jako jin a jang - bílé víno, černý humor. Miluje kočky a na chlapy je pes!

Vstupenky v předprodeji za 280 Kč / 330 Kč na místě.

Kapacita je omezena na 70 míst.

Délka akce: 120 minut
Žánr: stand up

Datum lokální premiéry: 19. duben 2024